Un hostel din Cluj este cel mai bine cotat din România

Dormitor cu patru paturi la Hostel Transylvania

Dormitor cu patru paturi la Hostel Transylvania

Transylvania Hostel din centrul Clujului este, pentru a patra oară, cel mai apreciat hostel din România pe portalul de profil Hostel World.

Voturile au fost acordate de vizitatorii portalului de rezervări online menționat, pe baza criteriilor de ospitalitate și opiniilor (review-urilor) exprimate de turiști. „În spatele celor patru titluri deținute până în prezent stă multă muncă, multă pasiune și un efort continuu de cercetare și de îmbunătățire a serviciilor oferite”, se arată într-un comunicat de presă al hostelului.

Situat în centrul Clujului, Transylvania Hostel dispune de 28 de paturi. Clientela este formată preponderent din „backpackeri”, tineri veniți să-și petreacă concediile sau vacanța în România.

Ceea ce îi fascinează pe oaspeții noștri este stilul de viață al clujenilor, dinamismul metropolei, abundența de evenimente, diversitatea și multiculturalitatea. Clujul este un oraș viu, prietenos și plin de savoare, pe care reușești să îl apreciezi tot mai mult pe măsură ce vizitezi alte meleaguri”, spune Iuliana Csapo, fondatoarea Transylvania Hostel.

Hostelul va împlini în curând opt ani de la inaugurare. De șase ani, din echipa hostelului face parte și  consultantul internațional în hosteluri Brian Gehrisch, originar din SUA.

„Vizitele de schimb de experiență la hosteluri renumite din întreaga lume și participarea la conferințe internaționale de profil fac parte din strategia de perfecționare continuă a echipei, iar în 2010, hostelul chiar a găzduit o asemenea conferință”, se mai arată în comunicatul de presă.