Salina Turda, pe punctul de a deveni „Minune a României”

Până sâmbătă, 30 iunie se mai poate vota în cadrul campaniei „Cele 7 Minuni ale României”, desfășurată de www.imperatortravel.ro, unul dintre cele mai citite bloguri de turism din țară.

În clasament conduce detașată, deocamdată, Salina Turda, cu 1.980 de voturi, urmată fiind de Tranfăgărășan (1.170 de voturi) și Castelul Peleș (1.160 de voturi). Celelalte obiective care se află în primele șapte sunt: Mănăstirea Voroneț, Castelul Corvinilor, Cimitirul Vesel din Săpânța și Castelul Bran.

Campania derulată de imperatortravel.ro a avut două etape, una de nominalizări și, acum, cea de votare. Puteți vota pentru cele șapte minuni aici.

În anul 2007, cotidianul Evenimentul zilei a derulat o campanie similară, în cadrul căreia au votat zeci de mii de cititori. „Cele 7 Minuni ale României” stabilite atunci au fost: Ansamblul Brâncuși de la Târgu Jiu, Cetățile Dacice din Munții Orăștiei, Castelul Corvinilor de la Hunedoara, Centrul Istoric al Sibiului, Cetatea Alba Iulia, Bisericile Pictate din Bucovina și Iașiul Cultural.