Piața de închiriat mașini din Cluj, în ascensiune

Rent a car in Cluj oferă mașini de închiriat pentru toate buzunarele

Rent a car in Cluj oferă mașini de închiriat pentru toate buzunarele

Clujul este cunoscut și, de altfel, se și promovează pe piața externă, dar și internă, ca o veritabilă „poartă a Transilvaniei”. Ghidurile internaționale Lonely Planet, National Geographic sau Michelin sunt doar câteva dintre cele care consideră orașul de sub Feleac ca fiind locul perfect de plecare pentru a explora regiunea înconjurătoare.

Cel mai la îndemână mijloc de a explora orașul și regiunea înconjurătoare este, fără îndoială, mașina. Astfel, piața clujeană a închirierilor de mașini s-a sincronizat cu cererea și a devenit una dintre cele mai competitive din țară.

Printre cei mai dinamici jucători de pe piață se numără Rent a Car in Cluj, un business  care pune accentul pe confortul şi siguranţa clienţilor. „Suntem o echipă pasionată de domeniul auto, de tehnologia şi fiabilitatea lor mașinilor, pasiune pe care dorim să o împărtăşim cu plăcere clienţilor nostri”, spun reprezentanții firmei.

În cei cinci ani de activitate, compania a reuşit să acopere o gamă largă de maşini de închiriat și se mândrește cu raportul calitate-preţ pe care îl oferă.

Indiferent dacă doriţi să închiriaţi un autoturism pe termen lung sau scurt, serviciul Rent a Car Cluj Aeroport sau cel din oraș vă stau oricând la dispoziție, aceasta deoarece compania oferă servicii de consultanță de tipul Rent a Car Cluj Non-Stop.

Serviciile se adresează atât celor care doresc să închirieze o maşină pentru o călătorie confortabilă, dar sunt ideale şi pentru firmele care organizează teambuildinguri sau conferinţe în Cluj sau în ţară.

Autoturismele propuse spre închiriere sunt dintr-0 gamă foarte diversificată, la preţuri competitive, în funcţie de perioada de închiriere, fie pe termen scurt sau lung. Parcul auto al firmei este compus atât din autovehicule diesel cât şi pe benzină, fiind întreţinute corespunzător şi dotate cu anvelope specifice fiecărui anotimp.