Patru motive să mergi la Târgul Touristica

Afișul târgului din această primăvară

Afișul târgului din această primăvară

Mai este puțin și sezonul de vară își deschide porțile iubitorilor de vacanțe, moment potrivit pentru a 10 – a ediție a Târgului de Turism Touristica.

Cele mai bune oferte de vacanță de vara vă așteaptă între 21 și 23 martie 2014 la Polus Center (intrarea 4) Cluj-Napoca, regăsind agenții de turism, reprezentațe turistice, hoteluri, publicații de profil, etc.

Vor fi prezentate diverse destinații de vară atât din România cât şi din străinătate, dar şi destinaţii exotice, programe pentru turism de aventură, turism de tratament, turism cultural şi de business etc., cu reduceri aplicate în cadrul târgului cu până la 35%. În funcție de oferta agențiilor reducerile pot depăși și 35% la rezervările pe loc.

Evenimentul este dedicat și operatorilor în turism, astfel pe parcursul celor 3 zile sunteți așteptați pentru crearea de noi relaţii sau îmbunătăţirea celor existente într-un cadru informal şi plăcut.

De ce sa participi la târguri de turism?
Iată câteva avantaje:

În primul rând pentru că gasești în acelați loc o gamă largă de oferte.
În al doilea rând pentru că exista discounturi generoase oferite de către expozanți pe perioada târgului.
În al treilea rând, agențiile îți oferă posibilitatea de a-ți cumpăra vacanța din timp și în regim de early booking.
În al patrulea rând, poți participa la tombole și evenimente conexe, care te ajută să cunoști mai bine diferite aspecte ale unor destinații.

Astfel, vă așteptăm la Târgul de Turism Touristica în perioada 21-23 Martie 2014 la Polus Center Cluj, pentru a beneficia de aceste avantaje și pentru a vă rezerva vacanța de vară din acest an.