Despre cluj.travel

Revista online cluj.travel dorește să fie o sursă de inspirație atât pentru călătorii care vin în Cluj cât și pentru clujenii care caută unde să călătorească. Nu este un blog, ci un proiect media, care își asumă rigorile jurnalistice și la care colaborează ziariști și fotografi experimentați. Conținutul site-ului este dedicat în primul rând turiștilor, dar și industriei turistice.


Logo-ul site-ului reunește cele șase culori care se regăsesc pe steagurile celor trei națiuni care au construit Clujul așa cum îl știm: română, maghiară și germană. Prin aceasta vrem să subliniem că multiculturalitatea orașului Cluj-Napoca și a județului Cluj este una dintre principalele valori pe care le promovează cluj.travel.


Echipa. Colaboratori: Florentina TătarBianca Tănăselia, Mirel Matyas. Colaboratori foto: Vakarcs Lorand, Călin Ilea. Traducător: Loredana Leonte. 

EditorBogdan Stanciu

O serie de invitați – scriitori, publiciști, jurnaliști etc. – au scris de-a lungul timpului  în secțiunea Jurnal de Călătorie.

Ocazional, republicăm texte scrise de mari călători, ajunse în domeniul public odată cu expirarea drepturilor de autor, în secțiunea Mari Călătorii.


Premii. Locul II în categoria „Publishing” la eTravel Awards 2013, eveniment național organizat în cadrul eTravel Conference.

Locul II în categoria „I Like Transilvania de Nord” a Galei Multiplicatorilor de Valori Europene 2012, eveniment anual organizat de Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest.


Preluarea materialelor. Materialele produse de echipa cluj.travel sau de colaboratorii săi și postate pe website vor putea fi citate integral sau parțial, cu indicarea sursei, în media audiovizuală clasică (transmisie în eter sau pe cablu, exclusiv televiziuni online), pentru realizarea emisiunilor de revista presei sau a altor materiale informative.

În conformitate cu decizia Consiliului de Onoare a Clubului Român de Presă din 19 august 2008, materialele aparținând cluj.travel vor putea fi preluate, în limita a 500 de semne, dar fără a depăși jumătate din material, de orice portal sau site web, însă numai cu postarea unei trimiteri active (link) spre pagina-sursă a materialului.

În publicațiile tipărite, materialele realizate de cluj.travel  vor putea fi reproduse doar după obținerea permisiunii redacției.


Citește integral termenii și condițiile de utilizare
Vezi cum îți poți promova afacerea prin intermediul cluj.travel