Cum să-ţi  găseşti cazare în Cluj-Napoca în cinci paşi

Cazarea de caliate poate face diferența între un sejur reușit sau unul ratat

Cazarea de calitate poate face diferența între un sejur reușit sau unul ratat

În Cluj Napoca, conform Autorităţii Naţionale de Turism, există 147 de unităţi de cazare, care se găsesc pe tot teritoriul oraşului, astfel încât fiecare turist să găsească cazarea potrivită în funcţie de buget şi preferinţe. Acestea oferă servicii de înaltă calitate, pentru ca tu să ai parte de un sejur de neuitat şi să te întroci acasă relaxat şi cu multe amintiri plăcute. Dar înainte de a veni în concediu, trebuie să îţi găseşti un loc unde să te cazezi, iar pentru a te ajuta ţi-am pregătit un mic ghid care să îţi uşureze munca.

  1. Pregăteşte un itinerar

Cu siguranţă, vrei să vezi cât mai multe obiective turistice şi să descoperi tot ce are Clujul de oferit turiştilor. Locul unde te vei caza trebuie să îţi ofere acces uşor şi rapid spre punctele stabilite. Pregăteşte un itinerar şi hotăreşte-te care sunt obiectivele pe care vrei să le vizitezi, pentru că asta te va ajuta să îţi găseşti acomodarea potrivită în funcţie de zonele vizate.

  1. Accesează site-ul CazareClujNapoca.ro

Site-ul CazareClujNapoca.ro este locul perfect unde îţi poţi găsi cazare în oraşul din inima Transilvaniei. Peste 80 de unităţi de cazare sunt prezente pe această platformă şi poţi găsi descrierea lor, serviciile pe care le oferă, poze reale din interior şi oferta pe care o au special pregătită pentru tine.

  1. Selectează criteriile

Fiind un site serios de cazare, poţi să alegi acomodare după tipul unităţii (hotel, vilă, pensiune, apartamente în regim hotelier), zona vizată, preţ, numărul de stele/margarete sau numele unităţii. Pentru acesta, după ce ai accesat site-ul CazareClujNapoca.ro, pe prima pagină, în partea de sus, vei găsi filtrele speciale. După ce ai selectat criteriul după care cauţi cazare trebuie doar să dai click pe butonul “Caută”, iar site-ul îţi va afişa toate unităţile de cazare care se potrivesc selecţiilor tale.

  1. Fă o rezervare

După ce ai găsit unitatea de cazare potrivită bugetului şi preferinţelor tale, trebuie să apeşi pe butonul “Rezervă”, care se află în colţul dreapta-sus a paginii. Această selecţie îţi va deschide o fereastră în care trebuie să introduci data sosirii şi a plecării, tipul de cameră, numele şi prenumele tău, emailul şi numărul tău de telefon, alte menţiuni special dacă ai şi un cod de securitate. După ce completezi toate căsuţele trebuie să dai click pe butonul “Trimite”, după care vei primi un email de confirmare a rezervării.

  1. Verificare prin telefon

Sistemul de rezervare oferit de CazareClujNapoca.ro este unul sigur, dar pentru siguranţa ta poţi da un telefon unităţii de cazare pe care l-ai ales şi să îţi confirmi rezervarea şi telefonic. După ce ai confirmarea din partea unităţii de cazare tot ce mai trebuie să faci este să îţi pregăteşti bagajul şi să te bucuri de un sejur de neuitat în Cluj Napoca.